Partyyyyyy :)

Oj oj hur ska detta sluta???Strumpa

Jag har precis gjort färdigt en strumpa. Blev så jäkla bra!!! Nu ska jag bara göra en till...


Projekt

Här ligger alla mina projekt på rad...

Mormorsrutor

Efter en titt i min garnkorg hittade jag en massa mormorsrutor som jag virkat för ett tag sen. Jag hade en ide om att göra en filt, men kom ganska snabbt fram till att jag nog aldrig kommer göra så pass många rutor. Därför fick jag tänka om och kom på en annan sak jag tänkte göra av en del av dem. Så eftersom det är fredag och jag har SÅÅÅÅ jättekul tänkte jag börja med projektet:)Mössor

Jag har verkligen inte legat på latsidan trots att det varit sommar. Jag har stickat MÖSSOR i förbannelse, haha:) Man måste vara om sig och kring sig:)Detta är ett drops mönster. Tog mig ett tag att hitta ett bra garn då jag ville ha ett turkost, ja jag gillar turkos:) Lite färg när det är som mörkast skadar ju aldrig. 


 

Även detta ett drops mönster. Hade ett lila garn hemma Himalaya mercan som jag egentligen hade plannerat till något annat, men det var för tjockt för den saken (torgvantar) och de blev kanonstora, haha! Det har dock en jättefin lila färg så jag bestämde mig för att sticka denna mössan. Garnet och färgen blev perfekt!
Denna mössan har jag inget mönster på... Jag ville ha en mössa med STORA flätor på, men hittade inget bra mönster, så jag börja sticka och det blev denna. Fick dock repa upp ganska många gånger innan jag fick rätt på storleken osv. Palla räkna varv, maskor och grejor innan man börjar:) Det är bättre att testa sig fram. Stickade i Järbos Molly garn. Blev jättenöjd faktiskt!  

RSS 2.0