Nu sticker jag!!!

Imorgon vid denna tiden sitter jag på planet på väg till strålande sol, blått vatten och palmer:) Ska bli så himla skönt att komma och få lite sol och värme. För er som är intresserade kan ni läsa om min resa på resedagboken.se jag heter: JessicaMalmberg80

De närmaste veckorna kommer det därför inte att bli något pyssel:)

C ya!

Kramar


Köksgardiner

Jag var tvungen att tänka på något annat än resan, så jag satte igång och sydde gardinerna till köket. De blev perfa! Lite svårt att se färgerna, men de är väldigt skarpa och GRÖNA:)


Packa:)

Nu är det bara 2 dagar kvar sen åker jag!!!! Kan inte fatta att det äntligen är dags! Det är ganska svårt att packa... Det ska inte vara mycket eftersom jag ska bära runt sk*ten med, haha:) Dessutom kommer man ju shoppa i alla fall något liiiiiiiiitet på vägen. Det svåra är att begränsa sig. Jag brukar alltid ha med mig förmycket så dennan gången försöker jag att inte ta så mycket med mig. Det slutar med att man aldrig använder vissa saker annars och det är ju rätt onödigt. Ryggsäcken väger nästan inget, gött! Minns när jag var i Thailand, jag shoppa som en idiot men glömde att jag skulle kunna bära sakerna med. Tillslut var den så tung att jag fick lägga den på sängen, sen fick min kompis dra mig upp med ryggsäcken på, haha! Det var helt sjukt så tung den var!



Köksgardiner

Har köpt tyg till köksgardiner:) Kommer bli kanonfint!!! Älskar tyget! Perfekta färger till mitt kök. Såg det på Village på Väla i lördags och har tänkt på det sen dess, haha:) Idag var jag tvungen att åka och köpa det. Tänk om tyget tagit slut innan jag fått tummarna loss!


Garn till vantar

Valde ett helt annat garn än de två jag visade i ett tidigare inlägg. Detta är ett grå-blått garn. Väldigt fint och jag tror det kommer passa perfekt till vantarna:)



Knitpro

Idag köpte jag de Knitpro stickor jag tittat på läääääääänge:) Det är definitivt värt pengarna! Nu slipper jag köpa en massa rundstickor i samma tjocklek, men olika längder. Det är bara att fästa på den tjockleken på stickan man behöver till rätt längd "snöre". Sen kan man skruva av stickan och sätta den på ett annat snöre om man håller på med olika projekt med samma tjocklek på stickan. Smart va?!



En ny värld...

...har öppnat sig för mig! Numera letar jag ÄVEN  engelska stickmönster:) Har hittat ett par jättefina vantar som jag vill göra. Det ska visst vara de vantar som Bella i filmen New Moon har.




Tänkte använda mig av Järbos garn Molly, men har inte bestämt mig för vilken färg... Funderar på antingen mörkgrå eller mörklila. Vad tycker ni?











VILL HAAAAAA!!!!

Ska investera i Knitpro stickor!!! Prefekt!!! Istället för att köpa en massa rundstickor i olika längder och storlekar, så har man Knitpro utbytbara stickor!



Strumpor

Har börjat på ett par nya strumpor... Fattar egentligen inte varför jag gör strumpor då jag sällan använder ragggsockar! Jag hade i alla fall ett nysta i min korg och tänkte att lika bra att använda sk*ten, haha:) Testade att göra en annan uppläggning som jag berättat om innan. Den är perfekt då man kan fortsätta sticka på andra hållet om man har garn över. Brukar ju alltid bli så att man får lite garn över, synd att slänga så då kan man ju sticka längre skaft om det visar sig att där är garn över när man stickat färdigt foten. Annars ligger det bara en massa små stumpar i garnkorgen som man aldrig använder och jag är för snål att slänga, kan va bra att ha!

Idag ska jag gå på stickkurs i engelska sticktermer så jag kan sticka den fina boleron jag visade i tidigare inlägg:)



RSS 2.0