Sjal färdig:)

Ännu en sjal färdig! Lite svårt att se hur den ser ut... Men den blev VÄLDIGT stor!!! Jag köpte två skumpussel på Biltema för att kunna blocka sjalar, lite bättre än att ha dem på sängen.
Nu har jag bestämt mig för att inte påbörja något nytt projekt innan semestern utan göra färdigt några gamla. Har gjort färdigt en av overknee strumporna och den andra är snart färdig den med. Sen tänkte jag även göra färdigt mitt pannband och kaaaaaanske min bolero som legat i korgen några år nu...
P.S. Fåtöljen var såld!!!!

Möbeltapesering

Jag har bestämt mig för att gå en kurs i möbeltapetsering i höst:) Jag känner att jag måste göra något annat än sticka nu, tycker fortfarande det är väldigt skoj, men vill testa på något nytt! Har därför letat på blocket efter ett projekt, dvs en gamma fåtölj att klä om. Hittade en gamma skrutt fåtölj som kan bli JÄTTEFIN i nytt tyg:) Har mailat och frågat om den finns kvar. I såna fall ska den bli MIN:)

Mohairsjal

Idag var jag inne på Tant Thea, garnbutiken i stan. Har länge funderat på att sticka en vit mohair sjal. Jag har hittat en superfin sjal på Ravlery, Feather Duster. Jag hade tänkt mig att sticka i vit mohair, men såklart fanns det bara ett nysta kvar av den vita jag ville ha. Där fanns andra vita, men den ena var för vit och den andra var smutsvit, haha:) Det får bli en blå sjal istället!

RSS 2.0