Sista sjalen...

...i alla fall på ett tag:)
Jag ska ta några foton när jag har den på mig, men jag måste hitta laddaren till kameran först! Nu har jag bestämt mig för att inte sticka sjalar på ett tag. Jag vill göra färdigt några saker som jag haft liggande ett tag, bland annat strumporna jag skulle ha på mig på julafton... Gick sådär med det eftersom de fortfarande ligger i en påse halvfärdiga. Det ska det dock bli ändring på nu hoppas jag!
Det är overknee strumopr med MASSOR av flätor och vridningar! Snart är skaftet i alla fall färdig och då är det bara foten kvar!

Pannband

Måste ha något nytt ny till våren så jag har bestämt mig för att sticka ett pannband i Alpaca. Har hittat ett jättefint mönster och ett fint turkost garn.


Lite besviken:(

Fick mitt andra nysta idag. Det såg dock inte ut som på bilden:(
Detta fotot är från colorsongyarns hemsida och det nysta jag beställde.
Detta är vad jag fick:
Tycker ni de är lika?????

Uppiffat:)

Nu har jag piffat upp ett rum med nya gardiner och ett kuddfodral. Det blev väldigt ljust och färgglatt! Bara en växt till i fönstret som fattas.

Före:
Efter:

Nytt fodral till Kajsas sovkudde

Kajsa behövde nytt fodral till sin sovkudde så jag köpte någon slags plastläder på Stoff och Stil. Jag blev nöjd men Kajsa verkar inte så jätteimponerad...

Nytt Overberggarn

Wihoooo jag fick mitt garn från USA idag:)
Förra veckan var jag lite förkyld och uttråkad så jag satt och glodde på garn i flera timmar på nätet, haha! Hittade massor av fina garner på colorsongyarn.com där jag beställt innan. Det bästa med den sidan är att det är gratis frakt!!! Jag beställde ett Overberg garn och ett Saldanha och idag när jag kom hem låg där ett paket i brevlådan. Det var dock lite litet och som jag misstänkte hade jag bara fått ett, Saldanha garnet är restat och kommer när de får in det igen. Nu kommer jag lägga några timmar på Ravelry för att hitta ett fint mönster till mitt nya Overberg garn:) HAPPY HAPPY, haha:)

RSS 2.0