Lördagkväll

Paul ligger på soffan med min mormorsfilt över sig (bra att den kommer till användning) och Kajsa ligger och suttar på sin "bäbis"! Ska jag sätta pricken över i:et och sticka lite???Premiär!

Igår var det premiär på mitt pannband. Trivs riktigt bra i det! Håller på att sticka ett likadant till Malena, snart färdigt:) Mamma och moster Inger önskar sig vars ett i julklapp. Tur att de är snabba att sticka!


Skördefest:)

Idag skördade jag mina fikon:) Jag hade ingen aning om hur de skulle mogna, men visste att de skulle bli brun/lila för att ätas. Jag visste dock inte att de inte mognade förrän bladen trillat av. De har varit gröna hela tiden och jag tänkte att det är kanske prydnadsfikon som inte blir brun/lila. Paul sa att jag skulle plocka alla och torka dem och att de blev brun/lila då... Som tur var lät jag dem hänga kvar och NU har de rätt färg. Plockade 3 stycken idag och har ätit en, riktigt god var den!!! Sa spara en till Paul och en till mamma:)Klippans yllefabrik

Har köpt på mig en massa nya garner!!! Åkte till Klippans yllefabrik för att kolla läget lite. Vet att de har en massa billiga garner och såklart hittade jag massor!!! Jag fattar inte att de kan sälja sina garner så billigt! En-trådigt ullgarn 100 g för 49 kr och lite tjockare ullgarn 100 gram för 25 kronor! Nu har jag projekt för hela nästa år, haha!
Strumpor

Har en garnlåda med massor av garner till projekt! Problemet är bara att det blir så många nya projekt hela tiden att jag inte hinner börja på allt. Därför har jag nu bestämt att jag inte får köpa nya garner förrän jag använt alla gamla och gjort alla projekt jag tänkt mig och köpt garn till. Första projektet jag börjat på är ett par strumpor:) Kommer bli superfina!!!

RSS 2.0