Strumpor

Färdig med mina strumpor!Moas mössa:)

Hur söt som helst:) Både matte och Moa blev glada, haha!!!


Detta är bara en provmössa och det ska vara en lite toffs på mössan också. Jag tror jag kommer göra lite ändringar på de andra mössorna jag ska göra, men jag är rätt nöjd! När Fannys mamma såg mössan ville hon ha en till sin lilla jack russel:)


Virka med snöre?!

Var på Granit idag och fick syn på ett tjockt snöre... Började genast tänka på fågelholken jag skrev om i ett tidigare inlägg. Kanske kan vara ett framtida projekt:)

Ibland blixtrar det till:)

Det är ganska irriterande att sticka mönster när man inte kan följa mönstret på ett enkelt sätt! Stickmönster är väldigt små och man blandar ihop vilken rad man är på. Därför har jag letat efter en linjal som man kan spänna fast på papperet så man kan följa raderna enkelt. Det finns dock inte!!! Kom på att jag kunde köpa klämmor och spänna fast linjalen på papperet. Det blev riktigt bra:)

Nu kan jag fortsätta på min sjal. Har kommit en bit redan! Den är rolig att sticka och lite utmaning gör att det blir ännu roligare:)


London!!!

Har bokat resa till London:) Whiooooo!!! Ska bli skoj! Det är jag och Paul som åker torsdag till söndag i Juli. Det är jag som ska vara guide och läsa på om alla sevärdheter så jag får väl skaffa mig en resebok snarast. Är det någon som har något tips? Något man inte får missa på sin Londonresa?!

Nya projekt!

Fast jag har MASSOR av garn hemma har jag inget jag känner att jag vill sticka med... Ungefär som det svämmar över med kläder i garderoben, men man hittar inget att ta på sig... Därför tog jag en tur på Nystat i Landskrona. Jag ÄLSKAR denna garnaffären!!! Massor av fina, färgglada och häftiga garner:) Köpte ett vanligt strumpgarn jag tittat på ett tag. Har stickat många strumpor på sistone, fattar inte varför för jag använder dem aldrig, haha! Köpte även ett Järbo Stella garn som jag ska sticka en sjal i. Har tittat runt på lite mönster och det finns så många fina sjal mönster, men jag fastnade för ett som är relativt enkelt men ändå en utmaning. Mönstret heter svärmorssjal och jag ska börja på den så fort som möjligt:) Köpte även en rundsticka till mina strumpor och en extra kabel till mina knitpro.Hundmössa

Fick ett ryck i förrgår och började på Moas mössa. Moa är en liten jack russel som fryser om sina små öron på vintern. Mössan är inte riktigt färdig och det är bara en testmössa. Fick prova mig fram eftersom jag inte hittat något mönster. Försökte prova på Kajsa men hon tyckte INTE om den!!! Ska sticka en längre hals och göra en liten toffs på mössan, men är faktiskt riktigt nöjd än så länge! Hoppas bara att den passar:)


Ego-tavla

Ja, kanske lite ego att hänga upp en tavla med en massa bilder på migsjälv, haha! Men det är bilder på minnen, personer, känslor osv som betyder mycket för mig. Varje gång jag tittar på tavlan så blir jag påmind om underbara människor som finns i mitt liv, minnen från resor som jag aldrig glömmer och vissa galna upptåg som jag inte heller vill glömma;)


Betongkrukor...

... ska bli mitt nästa stora projekt!!!

Betongkrukor är riktigt snyggt!!! Tänkte därför att nästa projekt blir att göra egna:) Vad tror ni? Borde inte vara jättesvårt... Om man får lite hjälp det vill säga! Spika ihop en fyrkantig mall, hälla i betong, trycka ner något så det blir ett hål där man kan sätta blomman, fix och färdigt:) JÄTTELÄTT, haha:)

RSS 2.0