Glad påsk!!!


Sista touchen i köket:)

Idag tog jag mig i kragen och fixade det sista i köket. Hade två tavlor som ville upp, plus att jag hittade en väggklocka idag. Har spanat på en klocka från Karlssons, den är SÅÅÅÅÅÅ snygg, men kostar därefter, runt 1500:-... Lite väl saftigt!!!


Eller hur är den fin! VILL HA!!!

Idag hitta jag dock en klocka på Bolagret för 30:-, haha! Passa min budget lite bättre:) Nu är allt uppe, wihooooo!!!Ja, jag vet att jag har seriösa problem med mina buddah statyer, tavlor osv, osv... Men vad ska man göra? I LOVE THEM:)

Italiensk uppläggning

Stick-Bitte lärde mig Italiensk uppläggning för ett tag sen och den är kanon! Den är väldigt bra när man stickar tex halsdukar, strumpor och vantar. Det fiffiga med Italiensk uppläggning är att man kan fortsätta och sticka upp allt garn. Om du tex stickar en strumpa och har garn över kan du fortsätta och sticka på skaftet tills garnet är slut:) Blir det inte garn över måste man dock ändå dra upp och avsluta. Man slipper ha en massa garnstumpar i lådan, bra va?!

 Bästa bicepslåten!

Har tränat en del den senaste tiden och har kommit på att musiken på passen gör halva träningen. Nu har jag den ultimata bicepslåten!!! LOVE IT!!! Hade kunnat träna biceps hela passet... eller nästan i alla fall, haha! Sätt på videon och börja PUMPA!!!!!!Hejdå lampa...

Kommer ni ihåg lampan jag gjorde själv för ett tag sen? Den har flyttat... Min kollega Alex tyckte den var så fin och ville ha en. Jag har dragit ut på det så länge som möjligt då den var så j*vla jobbig att göra, haha! Nu har hon flyttat och ville ha en i inflyttningspresent. Jag har dock funderat ett tag på om jag verkligen ska ha lampan i sovrummet eller vad jag ska göra? Den passar sig inte riktigt någonstans i min lägenhet så jag bestämde mig för att ge Alex den jag gjort och vill jag ha en i framtiden får jag väl göra en ny. Direkt när vi hängde upp den så kände jag att det var rätt val för den passade PERFA i hennes vardagsrum!


Virkad fågelholk!

Hittade världens häftigaste pryl på nätet... En virkad fågelholk!!! Nästa projekt kanske???


Foto:http://fagelholkar.blogg.se/

Projekt "garderob"

Det har även hänt en del i projekt "garderob". Igår kom mina special designade hängare på plats. Det blev kanonbra!!! Jag har redan massor av kläder men det finns plats för MER, haha! Nu utnyttjar jag hela garderoben. Ett tag efter började det knaka i väggen, jag blev livrädd!!! De hänger dock fortfarande på plats, hoppas de stannar där de är!

KAN SJÄLV!!!

Köpte en kökslampa för ca 4 månader sen som bara stått och väntat på att bli upphängd... Med tiden har jag förstått att ska man ha något gjort får man göra det själv! Igår tog jag tag i projektet och satte igång! Det är dock inte BARA att sätta upp lampan, det ska mätas, borras, koplas elsladdar osv osv. Men man kan mer än man tror! Fixade allt själv förutom att borra själva hålen i taket:) STOLT!!! Imorgon ska jag ta tag i de två andra lamporna.
Nytt garn:)

Är väldigt svag för färgglada garn... Speciellt klara, häftiga färger! Såg dessa i förrgår och blev kär, men jag köpte inte dem då. Tänkte på dem hela onsdagen och på torsdagen var jag tvungen att gå tillbaka och köpa dem, haha! Jag har planerat att sticka två sjalar, vårsjalar:)


Vårvantar

Nu är jag färdig med mina vantar:) Det ska visst vara samma mönster på vantarna som Bella hade i en av Vampyr-filmerna, Blue moon eller vad de heter. Är i alla fall väldigt nöjd, men blåser det så går det rakt igenom så de är inte speciellt varma... Ganska snyggt att man kan ha de utanpå en tunn jacka så det snygga mönstret syns ordentligt!

RSS 2.0