Note to self:

LÄSA MÖNSTRET NOGA INNAN JAG BÖRJAR VIRKA!!!!

Har dragit upp väskan 2 gånger nu!!! Första gången virkade jag med förliten virknål. Blev helt jättefult! Läste mönstret och då skulle jag virka med virknål 5. Ok! Rev upp skiten! Blev fortfarande inte nöjd. Nu blev det tunt och fjuttigt. Läste mönstret igen och såg att man skulle virka med dubbel tråd! Rev upp skiten IGEN!!! Nu får den bli som den blir!!!


Midsommar 2011Virkad väska

Halleda så längesen det var jag virkade! Hade till och med glömt bort hur man gör, jag fick googla, haha! Hittade ett jättefint mönster på en virkad väska som jag bara MÅSTE ha!!! Tog ett tag innan jag fick rätt på det... Har aldrig tidigare virkat efter ett diagram, det var lite klurigt, men nu har jag rett ut det:)
Nytt projekt

Rensade i min garnlåda och hittade en massa garn till nya roliga projekt:) Där var bland annat ett lila opal garn som jag ska sticka denna mössan av!

Var för övrigt på stick-cafe idag. Jätteskoj!!! Vi brukar vara i en garnaffär, men idag satt vi ute på ett cafe eftersom det var så fint väder. Verkade som om folk inte är vana att se 10 pers sitta på en uteservering och sticka för alla stirra ögonen ur sig, haha!

Bortskänkes!

En styck stinkande lerhund bortskänkes!Sjal

Femtioelfte sjalen färdig! Det är stickat i ett opal garn som jag tycker mycket om. Kände att det är lite tråkigt att sticka ett par strumpor i detta fina garnet, man ser ju en sjal bättre:)Mysbyxor

För ett tag sen fick jag för mig att sy ett par mysbyxor. Jag hade sett Projekt runway eller något liknande och där ska de ju jämt inspireras av något. Jag ville inte vara sämre utan ville också ha något att inspireras av... Det fick bli en dammsugare, kakan då alltså! Jag hade inget mönster, utan ritade av ett par mysbyxor jag gillar, det blev sådär... Kan väl säga så att nästa gång går jag heldre ner på HM och köper ett par mysisar, det var absolut inte värt tiden!RSS 2.0