Hexagon lampa

Jag har kommit en bit på vägen... 
 

Ännu en sjal...

Ja, jag VET!!! Jag sa att jag inte skulle sticka fler sjalar, men jag var tvungen att göra en sjal till med pärlor. Jag började att använda samma pärlor som till förra sjalen, men jag ångrade mig och åkte ut till Panduro. Där hittade jag pärlor i ljuslila som passade jättefint till det mörklila garnet. Lite svårt att se på fotot, men det kommer bli fint:)
 
 

Sjal

En sjal som varit färdig ett tag, men jag kom på att jag nog bara visat den när jag blockade... Här kommer den i alla fall igen!
 

Overknee strumpor

Dessa strumpor har jag haft färdiga ett tag, men jag har nog inte visat det slutgiltiga resultatet. Satte på ett svart satinband längst upp och det blev jättefint:)
 

Strumpor

Stickade ett par strumpor med en ny metod där man stickar båda strumporna samtidigt på samma rundsticka. Väldigt smidigt då det alltid är så tråkigt att veta att man måste sticka EN TILL när man äntligen är färdig med den första. Pratade med kvinnan i garnaffären i Landskrona och hon sa att hon alltid börjar sticka strumpa nr 2, det är inte lika jobbigt att sticka den första:) Smart, men denna metoden är ännu bättre, båda blir färdiga samtidigt!!!
 

Möbeltapetsering

Jag avbokade möbeltapetseringskursen... Kände att jag har så mycket på G nu att jag inte riktigt har tid att förbereda mig, plus att jag verkligen vill se fram emot ett sånt projekt och tycka det ska bli jätteskoj att sätta igång. Som det är nu kände jag mest att det var jobbigt att behöva engagera mig i en sak till. Därför bestämde jag mig för att skjuta upp det hela till våren! 
 
Jag har dock kommit så långt att jag tagit hem tre tygprover från Stoff och stil. Det översta är mörklila och väldigt fint. Det mittersta är inte rosa som det kanske ser ut, utan en väldigt fin cerise färg och det understa svart och guldigt. Kan inte riktigt bestämma mig... Gillar det cerisefärgade tyget väldigt mycket, men vet inte om det kanske blir lite förmycket?!? Tror dock det hade passat bra som en färgklick, men då måste den övriga inredningen passa med. Käns inte som man kan sätta en cerise fåtölj var som helst precis! Jag tror dock den passat perfekt om jag får till min lampa av African flower rutorna:) Vi får väl se vad jag väljer!
 

Sommarklänning

På min sykurs har jag sytt en vit sommarklänning. Blev väldigt nöjd:)
 

RSS 2.0