Projekt

Idag handlade jag garn... fast jag sagt att jag inte skulle... Det var dock nödvändigt eftersom jag sitter med tre projekt jag inte kan komma längre med utan mer garn:) För tillfället har jag fem projekt i gång, synd att mamma lånat min kamera annars hade ni fått se dem:)


Julklappsstickning...

Min mamma och moster var och hälsade på för ett tag sen. De fick båda syn på min låda med mössor, halsdukar och vantar. Både mamma och moster kastar sig över lådan och provar mitt vita pannband och önskar sig genast vars ett i julklapp. De får även syn på min lila mössa som jag gjorde för ett tag sen och båda ville även ha vars en sådan i julklapp... Eh... Ok... Första tanken... Hur många dagar är det kvar till julafton???? Några dagar efter träffar jag Fanny och har då på mig mitt pannband. "Åh... Vad fint! Har du gjort det själv? Jag vill också ha ett!!!" Så nu är det julklappsstickning fram till julafton!

Att göra:

Två mössor



Tre pannband



Hundmössor


Återfall...

Nu är det seriös skärpning!!! Mina fingrar kliar och vill sticka mössor fast jag bestämt mig för att det får räcka nu! I förrgår fick jag dock ett återfall och det blev ännu en mössa...






Mönstret finns på Ravelry och heter Gnarled cable beret.

Raggsockar

Paul beställde ett par raggsockar för några månader sen. Har haft fullt upp med en massa andra projekt, men nu är de äntligen färdiga:)


RSS 2.0