Utmaning...

Jag har fått en utmaning... Tanja som precis blivit moster har gett mig en STOOOOR utmaning, vi får väl se hur det går! Jag ska göra mitt bästa Tanja, men inte ikväll för då ska det PARTAS!!!
Lite rött, lite vitt, lite svart och MYCKET grönt:)

Idag är ingen vanlig dag...

… idag är det Malenas födelsedag!

HURRA, HURRA, HURRA!!!!!

Grattis gums:)


Firre Fisk

Har virkat en totalt jäkla onödig fisk, det var dock ett roligt projekt! Blev sådär 10 gånger större än jag hade tänkt mig, men den blev väldigt söt:) Jag tror bestämt han snart behöver några komisar! Fast kanske lite mindre...Party på lördag och inget att ta på mig...

...alltså var jag tvungen att fixa något. Fick inspiration av en klänning som min kollega tittade på. Hur svårt kan det vara liksom? Köpte lite stretchtyg och klippte till. Hade blommigt tyg hemma som jag tycker jättemycket om men inte vetat vad jag ska göra med det. Blev väldigt nöjd med resultatet.Skopåse

Jag brukar aldrig ha extraskor med mig när jag går ut. Kan bero på att jag aldrig använder högklackat, fram tills jag köpte mina blå Björn Borg skor. Jag älskar dem och de är bekväma, men efter 3-4 timmar på dansgolvet har jag bokstavligt talat lust att hugga av mig fötterna... Därför är jag tvungen att ha med mig extraskor. I lördags när jag var ute hade jag mina skor i denna tråkiga påsen.


Funderade på om man inte kunde hitta på något skoj tills nästa gång man ska ta med sig extraskor. Så ikväll tog jag fram lite svart tyg och sydde en liten skopåse.


Den är inte så stor som den ser ut. Jag blev väldigt nöjd. Kom på att jag har en schablon med bokstäver som jag skulle använda när jag fick för mig att jag skulle börja scrappa, men det blev inte så mycket med det. Inte min grej. Hade även lite färg som egentligen är till papper, men det funkade till tyg också. Risken är dock att färgen går bort om man ska tvätta påsen. Vi får väl se:)

Virkade sköldpaddor

Virkade tre stycken sköldpaddor för ett tag sen. De var så söta så jag var tvungen, men vad skulle jag göra med dem??? Har funderat ett tag och kommit fram till vad de ska användas till. Jag var dock tvungen att virka en fjärde för att kunna avsluta projektet. Nu är det bara "the final touch" kvar sen ska jag avslöja vad det blev av de stackars sköldpaddorna som ser helt vettskrämda ut.Stuvbit

Fick en liten stuvbit över när jag sydde fodral till två kuddar i mitt syrum. Vad ska jag göra med stuvbiten??? Kom ihåg att jag sett en fin necessär på nätet och en beskrivning. Köpte ju i och för sig en necessär för inte så längesen, men det är ju roligare att göra en egen. Alltså blev det en necessär och en mini necessär:)
Är ju inte den bästa på att läsa beskrivningar så jag gjorde lite fel (tror jag iallafall) för jag fick inte det att gå ihop i slutet... Men det löste sig, jag fick göra en specialare:) Blev supernöjd, så häftigt mönster. Den stora necessären är fodrad med plastduk, köpte en meter på Jysk för ett tag sen som passade perfekt inuti. Det gör att den står upp och inte säckar ihop plus att man enkelt kan torka av den eller kanske rent av skölja av den om något runnit ut. Den lilla necessären blev till för jag fick en stuvbit av stuvbiten:) NAJS!

RSS 2.0