Bokfodral

Avslutade ett projekt idag. Har legat i UFO (unfinishedobject) lådan ett bra tag, och jag kände att det var dags. Blev nöjd trots att jag aldrig lyckas få till hörnen på kantbanden... HUR GÖR MAN???


 


Hemligt pyssel:)

Pysslar för fullt med min design kollega Annie:) Annie numera även känd som "Hertiginnan över strykgärnet" gör en strålande insatts med vliselinet! Det är ännu hemligt vad vi sysslar och pysslar med, men jag ger er en
ledtråd... Några av er kanske kan gissa vad det är, eller rättare sagt en del av...

Borta bra, men hemma bäst :)

Jaha, då var man hemma igen... Lite snopet att det gick så fort, hann ju knappt reagera haha:) Idag har jag tvättat och plockat undan mina saker jag släpade med mig hem. Från Marocko MÅSTE man ju bara ta med sig en lykta, det blev dock två. Har absolut ingen aning om var jag ska göra av dem, men jag kunde inte åka hem utan dem. De var så himla fina! Hade helst velat köpa en STOR lykta, men lite svårt att ta med sig hem. Köpte två färgglada sommar skor, några schalar och lite annat smått. Fanns hur mycket som helst att shoppa, men vi hade fullspäckat schema och hann knappt få någon egentid. Lite synd, men kanske tur i oturen, jag hade väl inte kommit hem med väskan annars:)

Största upplevelsen var Djemaa El-Fna, marknaden i Marrakech. Jösses vilket ställe! Det var en STOR marknad som gick i trånga gränder och gator. Vi gick där i flera timmar, men hann inte se hälften. På kvällen förvandlades ett stort torg ett... Ja, jag vet inte hur jag ska förklara... Ett virrvarr av folk, restaurangvagnar, bilar, hästar... Det var helt galet! Folk slog på trummor, spelade gitarr, dansade, spådde, sålde sköldpaddor, det var CRAZY helt enkelt, men så jäkla häftigt! Jag har sett mer än marknader och gjort mer än att shoppa. Tittat på ungefär femtioelva moskeer, trettioelva medinor och ätit en massa märklig mat. Nu ska jag smälta allt jag varit med om och titta på mina foto:)Marknaden i Marrakech.

No comments...


RSS 2.0