Mössa nr femtioelva

Ja, jag har fått pippi på att göra mössor... Har bara två stycken kvar på min lista:) Sen får det vara nog!


 
Mitt hem

Denna tavlan är från Thailand och betyder väldigt mycket för mig. Den var med om ett litet äventyr innan den hamnade hos mig. Såg den i en tavelaffär i Thailand och blev kär direkt. Den skulle bli MIN!!! Köpte den ihoprullad, kunde ju inte dra med mig tre uppspända tavlor hem, vilket resultera att jag fick den i en rund rulle. På väg till flygplatsen i Taxin kom jag på: "JÄVLAR TAVLAN!!!!!!!!" Rullen med tavlorna stod kvar på hotellrummet i ett hörn! Skulle jag hinna tillbaka och hämta den??? Ja, jag var bara tvungen att ha tavlan, så i illfart fick taxin vända tillbaka till hotellet. Där stod den i sin ensamhet, min tavla! Allt frid och fröjd... Tills jag landade och skulle hämta mitt bagage... Ingen tavla... Väntade, väntade, väntade, men icke!!! FAN!!! Är den förlorad ännu en gång?" Kanske har den rullat av bandet på vägen, så jag tog en runda för att kolla. Gick förbi stället med "odd-size" paket och vad står där om inte min rulle med tavlan i!!! Nu hänger den på min vägg och där ska den förbi:) Den påminner mig om att ha harmoni i livet, helst när det inte går som man vill. Men i allt ont finns lite lycka:) Gäller bara att hitta den!!!

Jag har fått upp de flesta av mina lyktor och buddor. Buddahn i fönstret är från Thailand och är en Happy buddah:)

Som ni säkert förstått och ni som känner mig vet att jag älskar lyktor och buddah statyer, jag älskar även turkost:) Dessa turkosa lyktor är från Kina, crocodile-dundee hatten är såklart från Australien med ÄKTA krokodiltänder. Buddah huvudet är från Indonesien. Kul att ha framme saker man köpt på sina resor, problemet är bara att det lätt blir lite förmycket. Man vill gärna ha framme allt!

Happy buddah från Singapore.


Stickpåsar

Ikväll drog jag mig själv i kragen och pricka av en punkt på min ToDo-lista. Det blev två stickpåsar:) Måste få lite ordning på mina projekt som ligger överallt!


Det vita ska bli en halsduk och det bruna en mössa. Hoppas de blir färdiga innan sommaren...


Torgvantar

Torgvantarna färdiga lagom till hösten.Strumpor

Lite svårt att fota strumpor på sigsjälv, så får passa på när man har gäster här:) Tack Malena:)


Jag älskar detta garnet! Precis de färgerna jag gillar!!! Dessa strumpor stickade jag med hjälp av en ny uppläggningsmetod som jag lärt mig av min stick-polare:) Tycker det är så störigt när man stickar något och får ett halvt nysta kvar, vad ska man göra med det? Kommer bara bli liggandes tills man slänger det... Med denna metoden stickade jag strumpan först och sen fortsätter man uppåt. Lite svårt att förklara men...

Mina första strumpor efter ett mönster... Blev väldigt nöjd:)

Blev grymt nöjd med dessa!!! Love love love!!! Kommer passa perfa i mina nya stövlar:) Ska bara ta mig tid att sticka nr 2! Mönstret är från drops


Mr Elefant

Nu när jag flyttade hittade jag en liten herre som jag inte visat innan. This is Mr Elefant:)RSS 2.0