Badväska

Har inte visat min badväska jag gjorde för ett tag sen. Dock har det inte blivit något badande för mig... Jag är inte strandtypen så jag fattar egentligen inte varför jag gjorde en badväska, haha:) Den är gjord av ett gammalt påslakan jag hittade på en loppis, samma tyg som jag gjorde stickfodralet i.



Stickad väska med flätor

Äntligen tog jag tag i ett UFO (unfinished object) som jag haft liggande. Det var inte mycket kvar, så jag tvingade mig och det var bra för jag blev supernöjd med resultatet:) Det är en dropsväska som jag förändrade lite då jag inte ville ha ett stickat axelband. Har det på en annan väska och det töjer sig så extremt mycket så tillslut hänger väskan vid knäna, inte så snyggt precis. Jag köpte bambu handtag och satte på istället. Hittade en hemsida på internet som är billiga på handtag, dyrt att köpa på Panduro! Jag ska sticka en liten pengabörs till som jag ska hänga fast i snöret. Det riskabla med att ha en öppen väska är att det är lätt för ficktjuvar att stjäla... Så jag tänkte sätta fast börsen i en krok så får de sig en chock om de försöker något haha!









Lykta nr 11

Efter att ha lyssnat på min ARG-låt några gånger var jag redo att ge mig iväg. ARG-låten är väldigt bra att lyssna på när man är, just precis, ARG!!! Kan inte säga varför, ibland bara får man en sån känsla att man är arg, ledsen, lycklig eller vad det nu är utan att man riktigt kan säga varför...





Funkar alltid och nu är jag glad igen. Kan dock erkänna att det inte enbart är pga låten... Jag hittade MIN lykta idag!!! Den hängde där och kallade på mig och jag var tvungen att ta med den hem. Dessutom hängde den i REA-hörnan vilket inte var fel det heller. Det var egentligen inte en lykta jag var ute efter, utan en hatthylla och skohylla:) Det är inte en lykta med ett värmeljus i, utan med en lampa. Men nu är frågan... Var hänger jag lykta nr 11???



Min nya balkong

Wohooooo vad färglatt det blev:) Love it!!! Limegröna balkonglådor från Bolagret. Limegrön och illrosa krukor från Jysk. Var på Tomatenshus igår och köpte lite kryddor till ena lådan. Här kommer jag sitta mycket!



Rutig klänning

För ganska längesen gjorde jag denna klänning från en stuvbit jag köpt på Åhlens. Blev väldigt nöjd:) Gjorde även en liten ros som dekoration.


Balkongmöbler

Blev så himla trött på mina balkongmöbler!!! De var inget annat än DEPRIMERANDE!!!




Så jag stack ut till K-Rauta och köpte lite färg...





Som ni kanske har förstått så gillar jag turkos :)

(Skulle skriva turkost, men nä, jag gillar inte turk-ost haha :)

RSS 2.0