Nyfiken:)

Vilka är ni som läser min blogg???

Sovrums renovering

Sovrums renovering på G... Ska bli skoj när det är färdigt, haha:) Vardagsrummet ser ut som värsta bombnedslaget... Imorgon ska golvet slipas. Sen kommer Daniel (jobbekompis svärson) och fixar min garderob. Jag har en inbyggd garderob där väggarna ska rivas så den blir öppen, ny inredning och något slags tyg för. Ska även ha nya lister, ny dörrkarm och ny dörr.







Jul-hälsning

Jag fick en jul-hälsning från Kermit och hans fosterfamilj:) Jag hoppas Kermit (som egentligen skulle vara en Skurt) har det bra och att Kermit trivs bra i sin familj:)


Mormorsväska

Virkade en mormorsväska för något år sen som gick isönder för en tid sen. Den var väl använd. Tänkte göra mig en ny, men med lite annan design. Denna har legat i min UFO (UnFinished Object)- låda länge nog, så tänkte ta tag i den nu. Behöver sy en innerväska plus att jag måste fixa handtag. Den ska se ut som min badväska med trähandtag.







Pyssel

Nu när jag plockar ut ifrån sovrummet hittar jag påbörjade pyssel överallt... Måste ta tag i dessa! Och mina vänner... Det är hög tid att någon av er skaffar barn så jag blir av med perfekta "Grattis till barnet"-saker! Det växer snart mögel på dem, haha:)



Vi vill flytta till någon som tar hand om oss:(

Renovering

Nästa pyssel blir ett storpyssel:) Renovering av sovrum! Eller inte precis renovering, men jag ska få golvet slipat, pappa ska fixa min garderob, sätta nya lister, dörrkarm och dörr. Ska ta före och efter bilder så ni får se "the big bedroom makeover"!

När jag var i Australien...

...2001 köpte jag tre inplastade dikter. Där var en magnet på baksidan så man skulle kunna hänga upp dem på kylskåpet. Jag tog bort magneterna och la dikterna i min dagbok. De har följt med mig sen dess i ett antal olika dagböcker. Ibland tar jag fram någon av dem och läser, sen käns livet lite lättare:) Det alla tre dikterna har gemensamt är att man ska se framåt, det finns ett ljus i tunneln, att man ska ta vara på livet och att man aldrig ska ge upp.

Vill dela med mig av en som heter:

"First and last regret"

When we grow old,
Our feature begins to shrink,
Our past is getting longer
It´s then we begin to think.

Where has my life gone,
I only have me to blame,
If I had my life to live over,
I´d not live that way again.

I´d live for every minute,
Feel the grass beneath my feet,
I´d live life to the very limit,
I´d laugh and cry, then sleep.

Then awake with renewed courage,
More risks I´d gladly take,
Living out my wildest dreams,
Make the ground beneth me shake.

I would want my children to remember,
Not have them to forget,
The risks in live they didn´t take,
Would be their first and last regret.

Operation "Bolero"

Har tagit upp arbetet med Boleron som jag påbörjade för X antal månader sen... Den har legat och skräpat länge nog. Har inte haft någon inspiration då jag inte visste hur jag skulle fortsätta. Hade ett mönster men tyckte inte den var riktigt 100 så jag gjorde lite ändringar. Problemet med att ändra lite här och där, är att man lätt fastnar. I alla fall jag, haha:) Går inte precis att följa mönstret... Problemet var att den ska stickas på två stickor i ryggen, jag visste inte riktigt hur övergången skulle se ut och hur lång armen skulle vara. Fyra flätor på armen blir till två över ryggen. Nu har jag i alla fall kommit över hindret och som det käns nu kommer den bli SUPERFIN!!!!!!!!



Vintertid

Min kollega Alex tyckte min gråa mössa blev så fin att hon ville han en själv. Stickade en vit till henne. De är väldigt varma och det behövs i detta vinterväder! Nu är vi möss-tvillingar, haha:)





RSS 2.0