Vill sticka!!!

Har hittat ett jättefint mönster på en bolero! Problemet är att mönstret är på engelska... Därför har jag anmält mig till en kurs nästa vecka där man får lära sig engelska sticktermer:) Jag är lökig, jag vet;)



http://www.straw.com/cpy/patterns2/kaya-aran-shrug.html

Sushi:)

Testade att göra sushi igår! Jag ÄLSKAR sushi!!! Köper alltid på Fuji sushi nere vid Maria kyrkan eller på Stattena. Deras sushi är grym! Har provat att göra egen förr och det blev rätt gott. De bitar jag tycker bäst om är de med omelett. Det är ingen vanlig omelett, utan mer sötaktig. Testade att göra själv, men kan ju erkänna att den inte ens är i närheten av den man köper:) Gjorde rullar och sen risbollar med lax, tonfisk, avocado, omelett och gurka. När jag sen tittade på bitarna med gurka höll jag på att skratta ihjäl mig! Snacka om att de ser fattiga ut, haha!

Nästa gång: mindre och mer kompakta risbollar, mer japansk soya, mer wasabi! Köper ni någonsin ett sånt kit så måste ni ha extra soya och wasabi, det man fick till räckte till typ två bitar!









Halsduk

Jättefin blå halsduk som jag hållt på med i EVIGHETER!!! Äntligen färdig:)


Strumpor

Färdig med mina strumpor nu. Blev JÄTTE nöjd!!! Så himla fina och väldigt roliga att sticka:)


Not so wihoooo nr:3

Skulle stänga datorn i förrgår... Detta hände... Går verkligen inte att trycka ihop heller! Käns som om den fastnat på något sätt. Tack och lov funkar datorn fortfarande!


Wihoooo nr: 2

Har flyttat in sängen i sovrummet! Nu slipper jag sova i misär, haha;) Kommer bli riktigt bra när det är färdigt!!!





Wihoooo nr: 1

Hittade instruktionsboken till min symaskin.:) Såklart hade jag lagt den på ett JÄTTEBRA ställe så jag skulle veta var jag hade den...


Halsduk

Stickade en halsduk för ett tag sen, men jag har inte använt den! Den är i 100% ull och kliar en del... Jaja, kommer säkert till användning förr eller senare.





Resefoton

Har köpt en stor tavla där man kan sätta in en massa foton. Sitter just nu och letar gamla foton på personer och händelser som betyder något för mig.  Blir resor, vänner och familj:) Man har ju inte lite foton precis... Hittade ett som jag tog förra gången jag var i Thailand. Bakgrunden var att det är så tråkigt att vara på semester och att jag heldre velat vara hemma i mellanmjölkslandet där man står i kö lagom länge, haha!



Jag vill HEMMMMMMMMMMMM... not!!!!

36 dagar kvar...

...sen sitter jag på flyget:) Can´t wait!!!




Nu ska jag läsa på så ögonen blöder:) Jag är så glad att jag får sällskap på denna resan. Roligare att dela upplevelserna med någon! Fanny kommer bli ett toppensällskap. Vi har rest mycket tillsammans när vi var yngre. Jag, mamma, Fanny, moster Inger (fannys farmor) och morbror Olle (fannys farfar) har varit mycket i Asien och rest. Det blir skabbiga hotel och mat ifrån vagnar på gatan haha! Peppar peppar så har jag aldrig varit magsjuk när jag varit utomlands och då kan jag säga att jag ätit måååååånga tveksamma middagar!

 

Detta var min favorit "restaurang" när jag var i Thailand.




Sååååå jobbigt att gå ner och ta ett dopp:)




This is life!


GAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!

Såklart när jag ska sy så hittar jag inte manualen till symaskinen... Dessutom är ett klänningsmönster också puts väck!!! Störigt eftersom jag vet exakt var jag hade sakerna INNAN jag flyttade ut från sovrummet:(

Nytt pyssel

Igår var jag och Annie på tur i Malmö. Konstigt nog slutade det med att vi hamnade på Stoff och Stil... Föstår inte detta:) Jag hade inte tänkt köpa något, men lite svårt, ploppar upp ídeér hela tiden när man går och tittar på dessa fina tyger. Längesen jag sydde och har fortfarande tyg och mönster liggandes sen förra gången vi var där. Jag lyckades hålla mig tills jag fick syn på ett jättefint chiffong tyg, mina ögon drogs till det och jag kallade på Annie. Det första hon sa var "Det är DU!!!!" Var såklart tvungen att köpa det då, haha!




Tänkte göra mig en klänning i samma stil som den prickiga klänningen jag hade på mig på midsommar för något år sen.


( Spana in minsta midsommarkransen;)

 Har köpt ett svart fodertyg att ha som underklänning och chiffong tyget över. Kommer bli jättefint om jag kan hitta ett snyggt skärp i kornblått! Nu ska jag bara få iordning i lägenheten så jag kan sätta igång, det kliar i fingrarna:)


Före/efter

Före:




Efter:



RSS 2.0